Ο Προμηθέας έχοντας τους Έλληνες σε εξαιρετική μέρα (Αγραβάνης 24π., Μάντζαρης 16π. 8 ασ., Λούντζης 12π. και άξιο συμπαραστάτη τον Μίλερ που καθάρισε στο τέλος, ο Προμηθέας έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του ΠΑΟΚ, με 83-80.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο στο μεγαλύτερο κομμάτι του. Ο Αγραβάνης τελείωνε τις περισσότερες φάσεις του Προμηθέα στην επίθεση, ενώ ο ΠΑΟΚ που μπήκε κάπως μουδιασμένα, βρήκε ρυθμό στην επίθεση από τον Τέρνερ κι από τα τρίποντα. Το 26-23 της πρώτης περιόδου, έδειχνε και την εικόνα του αγώνα… Η είσοδος του Τσαλμπούρη έδωσε οντότητα στον ΠΑΟΚ κι εντός ρακέτας (11π.), αλλά ο Προμηθέας, με την πίεση του και με Μάντζαρη και Λούντζη στην επίθεση, κράτησε έξι λεπτά σκορ τους φιλοξενούμενους κι έκλεισε το ημίχρονο στο +7 (43-36), που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά ως τότε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με την άμυνα του οδηγό, όχι μόνο επέστρεψε, αλλά πέρασε και μπροστά μετά από ένα τρίποντο του Λοβ (53-54), ο Προμηθέας ωστόσο, με τον εξαιρετικό Μάντζαρη και τρία συνεχόμενα τρίποντα, πήγε στο 62-54. Ο ΠΑΟΚ όμως είχε τις απαντήσεις στην τέταρτη περίοδο, πλησιάζοντας στο καλάθι με Μαργαρίτη και Τσαλμπούρη, με τις δύο ομάδες, να συμβαδίζουν (69-68). Σε εκείνο το σημείο, μίλησε η ποιότητα του Μίλερ, ο οποίος με πέντε ατομικούς πόντους σε συνδυασμό με την άμυνα του Προμηθέα, έστειλαν το παιχνίδι στο 80-70 και τελείωσαν την υπόθεση νίκη. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ, ήταν να μειώσει τη διαφορά στο τελικό 83-80.

Δεκάλεπτα: 26-23, 43-36, 62-54, 83-80