Η παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου στην ΚΑΕ Άρη φτάνει στο τέλος της καθώς επετεύχθη αρχική συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για την μεταβίβαση των μετοχών σε 18 φυσικά πρόσωπα.

Εφόσον αυτό ολοκληρωθεί και με την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού, τότε θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Γουλιέλμος στην ΚΑΕ Άρης, αν και ουσιαστικά εδώ και μήνες είναι «απών» με την διοικούσα επιτροπή να λειτουργεί ουσιαστικά την ομάδα. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος συμφώνησε να δώσει τις μετοχές, σε 18 φυσικά πρόσωπα τα οποία βέβαια εφόσον βρεθεί υποψήφιος αγοραστής, άμεσα θα τις παραδώσουν στον Ερασιτέχνη για να προχωρήσει την σχετική διαδικασία.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί και το σχετικό συμφωνητικό, με τους «κίτρινους» να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους μέχρι την στιγμή της υπογραφής μιας και στο παρελθόν ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει συμφωνήσει σε ανάλογο αίτημα αλλά στην συνέχεια εμφάνισε διάφορες δικαιολογίες για να μην προχωρήσει στις υπογραφές.

Εφόσον όλα ολοκληρωθούν ομάδα, η διοίκηση Πρωτοδικείου θα μπορέσει να… τρέξει όλα τα θέματα που πρέπει άμεσα να λυθούν όπως η κατάπτωση της εγγυητικής αλλά και το θέμα των «ban», μιας και τώρα οποιαδήποτε κίνηση έπρεπε να εγκριθεί από τον πρώην μεγαλομέτοχο.