Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν σε συζητήσεις με τον Κολοσσό, ώστε να δοθεί δανεικός εκεί ο Δημήτρης Μωραΐτης, και πλέον το deal είναι οριστικό, αφού ήρθε η επίσημη ανακοίνωση.

ΜωραΐτηςΥπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ επέκτεινε πέρυσι τη συνεργασία της με τον διεθνή παίκτη, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, ενώ το 2017-18 είχαν παραχωρήσει δανεικό στην ομάδα της Ρόδου τον Γιώργο Τσαλμπούρη.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μωραϊτης παραχωρείται σήμερα (17/08) στον Κολοσσό, με τη μορφή δανεισμού, έπειτα από συμφωνία, που συνήψε με τη ροδιακή ΚΑΕ.

Η συμφωνία αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης υπήρξε το πρώτο «project» του αναπτυξιακού Προγράμματος της Διοίκησης της αναγέννησης, που το 2015 αποφάσισε να επενδύσει στα νιάτα, προκειμένου να δημιουργήσει τις βάσεις για την ΑΕΚ του μέλλοντος. Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το 2022.

Ο Δημήτρης πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις επιτυχίες των Εφήβων και Νέων της ΑΕΚ, πρωταγωνιστεί διαρκώς στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, με τα οποία κατήγαγε ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, ενώ συμμετείχε και στις επιτυχίες των Ανδρών της ΑΕΚ.

Πρόδηλο είναι, ότι θα παρακολουθείται στενά και θα αξιολογείται ενδελεχώς από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ΒC».