Ενθουσιασμένος που θα παίξει στον Ηρακλή και έτοιμος να γίνει ο νέος ηγέτης του, δήλωσε ο Τόνι Ρότεν.

Ανυπόμονος να παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ηρακλή δήλωσε ο νεοαποκτηθείς Τόνι Ρότεν, ο οποίος τόνισε πως είναι έτοιμος να γίνει ο νέος ηγέτης του «Γηραιού».

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση παγκοσμίως, λόγω του κορωνοϊού, αλλά αγαπώ το μπάσκετ και η Ευρώπη είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να παίζεις μπάσκετ. Επομένως δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να επιστρέψω. Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ πρόσθεσε:

«Ανυπομονώ να έρθει η ώρα για το πρώτο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε καλά πράγματα για την ομάδα. Είμαι έτοιμος να αποδεχθώ την πρόκληση, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες, που έρχονται».

Για το να μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Ηρακλή: «Είμαι εδώ για να ηγηθώ της ομάδας, όποτε χρειαστεί και να τη βοηθήσω με την εμπειρία μου. Επίσης, να είμαι ένας παίκτης που θα βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας. Νομίζω ότι ο Ηρακλής είναι καλύτερη ομάδα απ’ αυτό, που δείχνει το ρεκόρ που έχει και η βαθμολογική του θέση. Έχει χάσει αρκετές αναμετρήσεις, οι οποίες κρίθηκαν στο τέλος και ο στόχος μου είναι αρχίσουμε να κερδίζουμε. Αν είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, μπορούμε να πάρουμε τις νίκες, που θέλουμε».