Απογοητευμένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του κόντρα στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, τονίζοντας πως αυτή η ήττα (77-66) ήταν ένα καλό μάθημα στην Basket League.

Ο προπονητής του Λαυρίου μιλώντας για την αναμέτρηση της Πάτρας τόνισε: «Αρχικά να πω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την μέχρι τώρα πορεία που έχει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο, όπου απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στους ημιτελικούς, αλλά και στο πρωτάθλημα. Πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα ως ομάδα σήμερα, για το τι σημαίνει Basket League. Ο Προμηθέας μετά το 12’ – 13’ ήταν πολύ καλός κατάφερε από τους έξι πόντους να φτάσει τη διαφορά στους 23. 

Είναι ξεκάθαρο πως η διαφορά δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού. Τα νέα παιδιά που μπήκαν να παίξουν δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, γι’ αυτό αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμη και είναι λογικό. Γι’ αυτό η διαφορά μειώθηκε. Ήταν μια κακή δική μας εμφάνιση, όπως και με τον Ηρακλή απέναντι σε έμπειρους καλούς παίκτες Έλληνες και Αμερικάνους. 

Δείξαμε για άλλη μια φορά πως δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά κυρίως να παίξουμε το παιχνίδι. Έχουμε 17 φάουλ μόνο σε όλο το παιχνίδι σε 40′. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε αγγίξει άνθρωπο. Οπότε αν παίζεις εκτός έδρας με ομάδες όπως με τον Προμηθέα θα ήταν το αποτέλεσμα αυτό και ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά αν συνέχιζε ο Προμηθέας με τους βασικούς του παίκτες».