Στο κακό πρόσωπο που παρουσίασε το Λαύριο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Σερέλης, τονίζοντας πως η ήττα από τον Ιωνικό ουσιαστικά ακυρώνει τη μία από τις τρεις εκτός έδρας νίκες της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Λαυρίου:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού για την προσπάθεια που έκανε και τη νίκη που έκανε σήμερα. Νομίζω ότι παρόλο που δεχτήκαμε 61 πόντους στην άμυνά μας είναι ένα παιχνίδι το οποίο πριν τον αγώνα αν έλεγες ότι θα δεχόσουν 61 πόντους σίγουρα θα πιστεύαμε ότι θα ήμασταν εμείς οι νικητές. Νομίζω ότι στην επίθεση τα 20 λάθη είναι το νούμερο το οποίο δείχνει λίγο την επιπολαιότητα μας και τη βιασύνη μας για να τελειώσουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε.

Παρόλο που επίσης φαινόταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε με κάποιες μικρές διαφορές, 6-7-8 πόντων, και ήμασταν συνέχεια μπροστά, στο τέλος του αγώνα όταν μας πλησίασε ο Ιωνικός και πέρασε σε ένα πολύ κομβικό σημείο μπροστά, στην ουσία αγχωθήκαμε, δεν σουτάραμε, δεν εκτελέσαμε σωστά, δεν είχαμε καλές αποφάσεις και στην άμυνα στο τέλος είχαμε και 1-2 κακές αντιδράσεις και χάσαμε το παιχνίδι.

Στην ουσία ακυρώνουμε μία νίκη από αυτές τις τρεις εκτός έδρας που έχουμε κάνει, είναι μία κακή εμφάνιση και πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσουμε, να δούμε τα λάθη μας και να αντιδράσουμε, να παίξουμε πολύ πιο σωστά όπως ξέρουμε να παίζουμε και συνεχίζουμε».