Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πωε μοναδικός στόχος του Λαυρίου είναι να κάνει το 1-1 στις νίκες στη σειρά με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ξέραμε ότι ο Προμηθέας θα έχει άγχος λόγω του αβαντάζ έδρας. Θεωρώ ότι κάναμε αρκετά πράγματα σωστά, ελέγχαμε το ματς, είχαμε πολλές πιθανότητες να κερδίσαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι που η ομάδα τα πήγε πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ο Προμηθέας ήταν πιο πιεστικός. Τώρα πλέον δεν υπάρχει επιστροφή για εμάς. 

 
 

Συνεχίζουμε, είναι 1-0 το σκορ. Πρέπει να κάνουμε το 1-1 για να επιστρέψουμε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες αποδεικνύουν πως βρίσκονται δίκαια εδώ και ότι νέες ομάδες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν».