Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την παρουσία του Λαυρίου στα πλέι οφ και τόνισε πως στόχος είναι η παρουσία στα ημιτελικά, ενώ αναφέρθηκε και στη πρώτη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σίγουρα είχαμε λίγο καλύτερο ρυθμό από τον Κολοσσό λόγω και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Έχουν δύο παιδιά με Covid οι αντίπαλοι και είναι σημαντικές απουσίες. Γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνά μας και όλη η σειρά εκεί θα κριθεί. Έχουμε κάνει μεγάλη σεζόν αλλά είμαστε άπειρη ομάδα στα πλέι οφ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έμπειρη ομάδα, με έμπειρο προπονητή. Θέλαμε να εστιάσουμε στην άμυνα και το κάναμε. Για να κερδίσουμε στη Ρόδο θα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να μην έρθουμε σε τρίτο παιχνίδι που θα είναι αγχωτικό».

Επίσης ρωτήθηκε για το αν είχαν ως προτεραιότητα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, παρά αυτό με τον Κολοσσό «Ήταν σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν μας έδωσε την ευκαιρία να τον κοντράρουμε. Δεν μας άφησε περιθώρια. Εμείς το παίξαμε κανονικά και αυτό το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι στη Ρόδο: «Θα είναι 100% διαφορετικό. Θα μας πιέσει αρκετά στην έδρα της. Έχουν έμπειρα παιδιά. Είναι σημαντικό ότι έχουν εμπειρία από πλέι οφ και δεν θα έχουν παραπάνω πίεση από αυτή που πρέπει».

Για το αν αποτελεί στόχο η πρώτη πρόκριση στην τετράδα: «Σίγουρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και με τη βαθμολογική θέση που τερματίσαμε, θέλουμε τουλάχιστον να πετύχουμε την είσοδό μας στην τετράδα του πρωταθλήματος για πρώτη φορά. Προσπαθώ να περάσω στους παίκτες ότι δεν υπάρχουν φαβορί, γιατί η ομάδα μας είναι άπειρη. Δεν είναι απλά παιχνίδια πρωταθλήματος, μετράνε μόνο οι νίκες και όχι οι εμφανίσεις».