Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού,Χρήστος Σερέλης, αφού ευχήθηκε περαστικά στον Σάσα Βεζένκοφ, τόνισε πως η ομάδα του έβγαλε σπουδαίες άμυνες και πως για πρώτη φορά ήταν αυτή που έβαλε ένα μεγάλο σουτ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 67-65 στο Game 2 στο ΟΑΚΑ στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της ΕΡΤ στάθηκε στις τρομερές άμυνες που έβγαλε το τριφύλλι αλλά και στο μεγάλο σουτ του Πονίτκα ενώ δεν ξέχασε να ευχηθεί περαστικά στον Βεζένκοφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πριν πω τι μας έδωσε τη νίκη, να ευχηθώ περαστικά στον Βεζένκοφ, να είναι καλά. Έφυγε απευθείας για μαγνητική και δεν έχουμε ενημερωθεί τι έχει. Εύχομαι να είναι καλά.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε στην τρομερή θέληση και το πάθος που είχαμε. Έχουμε χάσει τρία παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Μετά τις απώλειες του Ολυμπιακού θα μπορούσα να πω πως αγχωθήκαμε παραπάνω, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Η πίεση που έχουμε προήλθε από τις συνεχόμενες ήττες. Βγάλαμε τρομερές άμυνες και στο τέλος για πρώτη φορά φέτος εμείς βάλαμε ένα μεγάλο σουτ”.

Για το τελευταίο σουτ:

“Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πάνω στον Πίτερς. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα για να πάρουν το σουτ και βάλαμε ένα μεγάλο σουτ για πρώτη φορά εμείς”.

Και συνέχισε:

“Θέλαμε να καθαρίσουμε το ματς σίγουρα αλλά δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Δεν μπορούν να μην σκέφτονται τις συνεχόμενες ήττες και αυτό βαραίνει το μυαλό τους. Δεν είναι μηχανές είναι άνθρωποι. Αυτό μας έκανε αρκετά σκεπτικούς στην επίθεση. Έπρεπε και εμείς να βάλουμε ένα μεγάλο σουτ”.

Ενώ για το Game 3 στο ΣΕΦ:

“Θα το σκεφτούμε από αύριο. Σήμερα τίποτα”.