Μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, εκθείασε τον «Ντούντα».

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote ΤV:

«Είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου η βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενός θρύλου παγκοσμίου επιπέδου. Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση και ο αγώνας και όσα συνέβησαν στον αγώνα. Όλοι ήρθαν εδώ για να τιμήσουν τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ήταν τιμή για εμάς να παίξουμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Θεώρησα καλό και πήρα την πρωτοβουλία να τον καλέσω στο τέλος στον πάγκο του Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι ο χρόνος έπρεπε να σταματήσει στην ομάδα που πήρε την Euroleague.

Έχει αφήσει το στίγμα του και στο ελληνικό μπάσκετ. Ήμασταν τυχεροί που τον είχαμε κοντά μας από τα πρώτα του βήματα. Βοήθησε πολύ το ελληνικό μπάσκετ. Μάθαμε πολλά παρακολουθώντας τον τρόπο του. Είναι ένας προπονητής που βοήθησε το μπάσκετ να εξελιχθεί. Εύχομαι να μείνει κοντά στο μπάσκετ, πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει στο άθλημα που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε.