Στην καλή άμυνα του Περιστερίου bwin απέδωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (64-81) στο κλειστό της Πυλαίας ο Βασίλης Σπανούλης.

«Μια ομάδα μπορεί να είναι άστοχη μέσα από την καλή κυκλοφορία, αλλά οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ σε μαρκαρισμένα τρίποντα. Παίξαμε καλή άμυνα, εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο και τώρα πάμε στην έδρα μας να κάνουμε το 3-0», τόνισε ο προπονητής των νικητών.

Όσο για το γεγονός ότι φέτος η ομάδα του μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, είπε: «Δεν τα κοιτάμε αυτά. Εμείς θέλουμε μέσα από τους αγώνες μας να παίρνουμε νίκες με τις καλές μας εμφανίσεις».

Tέλος, για το κίνητρο που έβγαλε η ομάδα του σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Πραγματικά, θέλουμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση, είναι ο μεγάλος στόχος από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο, συνεχίζουν να δουλεύουν πολύ καλά κι εγώ απαιτώ, μάξιμουμ συγκέντρωση. Παλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ, φτάσαμε πέμπτο παιχνίδι στα ημιτελικά. Είμαστε μία πολύ σταθερή ομάδα και δεν έχουμε κάνει καν δύο ήττες συνεχόμενες. Αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε ως το τέλος της χρονιάς».