Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

Ο Ίνγκραμ έφτασε σήμερα (26/11) στη Θεσσαλονίκη ενόψει των 113 χρόνων που κλείνει ο Ηρακλής, στις 29 Νοεμβρίου και προς τιμήν του θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία θα δώσει το παρών και ο Νίκος Γκάλης.

Όπως ενημέρωσε ο Γ.Σ Ηρακλής:

«Το «μαύρο διαμάντι» του Ηρακλή ,ο Ντέιβιντ Ίγκραμ πάτησε Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή (28/11) στις 12:00 στο Ιβανώφειο οι φίλαθλοι του Ημίθεου θα έχουν την δυνατότητα να τον δουν από κοντά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του, θα τιμήσει και ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής Νίκος Γκάλης. Δυο μεγάλοι σκόρερς, δυο μεγάλοι φίλοι. Το παρών θα δώσει σύσσωμη η κυανόλευκη οικογένεια με βετεράνους αθλητές, προπονητές, παράγοντες του τμήματος μπάσκετ, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους Λιλιπούτειους φίλους του Ηρακλή.

Τον Ντέιβιντ Ίγκραμ υποδέχθηκαν μέλη της διοίκησης του Γ.Σ. Ηρακλής. «Νιώθω απίστευτα που επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη και ανυπομονώ να δω ξανά τους φιλάθλους του Ηρακλή και το Ιβανώφειο» ήταν τα πρώτα του λόγια κατά την άφιξη του».