Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μπάσκετ και για αυτό επιστρέφει στα παρκέ της Α2, με τη φανέλα της Καρδίτσας!

Ο Γιάννης Μπουρούσης άντεξε μακριά από τα παρκέ, σκάρτους τρεις μήνες. Στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε το «αντίο» του, μπαίνοντας σε μία λίστα εκλεκτών αθλητών που βάζει τέλος στην καριέρα του, και στις 27 Σεπτεμβρίου είπε το «επιστρέφω».

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, μεταξύ πολλών άλλων, θα φορέσει τη φανέλα της Καρδίτσας και θα αγωνιστεί στα παρκέ της Α2 Ανδρών, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της αγαπημένης τους πατρίδας για να προβιβαστεί στην Α1.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram ο Μπουρούσης:

«Έχοντας μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια του συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στον οποίο έκανα και τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, νιώθω την επιθυμία και την ανάγκη θέσω εαυτόν στην διάθεση του προπονητή και να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Η διεκδίκηση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί ένα όνειρο ετών για την αθλητική κοινωνία της Καρδίτσας και η ιδέα του αποχαιρετισμού μέσα στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με συγκινεί ιδιαίτερα. Ραντεβού, λοιπόν, στα παρκέ!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29