Η ΕΟΚ αρχικά ήταν αρνητική να συμπέσει ο αγώνας των γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με την Εθνική ανδρών που παίζει την ίδια μέρα, όμως τελικά αποδέχθηκε το αίτημα των ερυθρολεύκων ώστε το τζάμπολ να γίνει αμέσως μετά το ποδοσφαιρικό Ολυμπιακός-Βόλος στο Καραϊσκάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να ξεκινήσει την επόμενη Κυριακή ο αγώνας στις 17:45 και να διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Η ΕΟΚ απάντησε αρνητικά λόγω ότι συμπίπτει χρονικά (6μμ) με το τζάμπολ της Εθνικής ανδρών στη Θεσσαλονίκη.

Τελικώς σήμερα (17/11) έκανε αποδεκτό το αίτημα κι έτσι το μεγάλο ντέρμπι των γυναικών θα γίνει στην κεντρική σάλα και με πολύ κόσμο που θα μπορεί να μετακινηθεί από το Καραϊσκάκη στο ΣΕΦ, καθώς στις 3μμ αγωνίζονται Ολυμπιακός-Βόλος για τη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 28/11/2021 αντί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5) και ώρας 14.00, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΣΕΦ (Κεντρική Σάλα) στις 17.45».