Η πρώτη περίοδος του 3ου Holargos Basketball Summer Camp ολοκληρώθηκε με προσκεκλημένο τον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά

«Με τα χαμόγελα των παιδιών να είναι η καλύτερη δυνατή ανταμοιβή αλλά και την κούραση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, λόγω της εντατικής προπόνησης, έκλεισε σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου η πρώτη περίοδος του 3ου Holargos Basketball Summer Camp.

Το πρόγραμμα προπονήσεων που σχεδίασε ο coach Σιαρές περιελάμβανε ατομική τεχνική στα βασικά του αθλήματος, ενδυνάμωση με την χρήση βοηθημάτων (λάστιχα αντίστασης, bosu balls), βελτίωση των αντανακλαστικών με το πρωτοποριακό μηχάνημα Fit Light καθώς αλλά και εξάσκηση στο σουτ με έμφαση στην τεχνική.

Η Ψυχολόγος της ομάδας σχεδίασε για τα παιδιά βιωματικά παιχνίδια και δραστηριότητες που είχαν στόχο την ενσυναίσθηση, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την έκφραση των συναισθημάτων και την μετάδοση μηνυμάτων με την γλώσσα του σώματος.

Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε και η πρώτη επαφή των παιδιών με την διαδικασία εκμάθησης τεχνικών αυτοάμυνας από τον Πρωταθλητή Ελλάδος, Κωνσταντίνο Χιουτάκο. Η εξάσκηση θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα παιδιά επισκέφθηκε την Παρασκευή ο παίκτης της ανδρικής ομάδας, Βλάντο Γιάνκοβιτς ο οποίος τους μίλησε για την αξία του αθλητισμού και το ευ αγωνίζεσθαι, φωτογραφήθηκε μαζί τους ενώ υπόγραψε και μια φανέλα του η οποία θα κληρωθεί την τελευταία μέρα του camp.

Υπάρχει δυνατότητα για περιορισμένο αριθμό νέων εγγραφών για την Δεύτερη περίοδο του camp (24 -29 Ιουνίου – 6 μέρες).