Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει των πλέι οφ απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας.

Η regular season ανήκει στο παρελθόν και στην ΑΕΚ το μυαλό είναι μόνο στα πλέι οφ και στην πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Προμηθέα, στο κλειστό των Λιοσίων. Στο μυαλό του Κούρο Σεγκούρα και των παικτών του δεν βρίσκεται τίποτε άλλο πέραν του 1-0 που θα φέρει την Ένωση σε θέση ισχύος με το… καλημέρα στη σειρά.

Το έργο των «κιτρινόμαυρων» θα είναι δύσκολο, μιας και ο Προμηθέας θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, όμως στην ομάδα αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε εμπόδιο που θα προσπαθήσει να βάλει στο δρόμο της η ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Το ευχάριστο για τον Κούρο Σεγκούρα και τους συνεργάτες του είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για μία ακόμα φορά. Τόσο ο Δημήτρης Φλιώνης, όσο και ο Έρικ Γκρίφιν, που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ισπανού προπονητή που καταστρώνει τα πλάνα του με «γεμάτο» οπλοστάσιο.