Τρομερές στιγμές στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Πρίντεζη να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση έπειτα από 20 χρόνια, ευχαριστώντας τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Υποστολή σημαίας στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Πρίντεζη να ανακοινώνει και επίσημα την απόσυρσή του από το μπάσκετ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του Πειραιά

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» όπως ανέφερε αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μία καριέρα γεμάτη από Ολυμπιακό, αλλά και σπουδαίες στιγμές.

Ο Πρίντεζης στη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 κύπελλα, φτάνοντας δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης, με την πρώτη να αποτελεί την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, αφού ήρθε χάρη στο περίφημο πλέον «πεταχτάρι» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Ενώ ακόμα μετράει και μία κατάκτηση Διηπειρωτικού.

Στο μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ο «Πρι» ανέφερε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ».

Λίγο μετά το μήνυμά του προς τον κόσμο των Πειραιωτών ο αρχηγός της ομάδας «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του, με την συγκίνησή του να είναι κάτι παραπάνω από έντονη σε μια από τις πιο «δυνατές» στιγμές της βραδιάς.