Η LNB έχει μπει στον “πάγο” λόγω κορωνοϊού αλλά η πρόθεση των αρμόδιων είναι να ολοκληρωθεί κανονικά, όπως και όλα τα πρωταθλήματα της Γαλλίας.

Η Γαλλία έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό, όπως και όλες οι χώρες της Ευρώπης. Για το λόγο αυτό υπάρχει αναστολή του πρωταθλήματος, για να μετριαστεί η κατάσταση με την έξαρση του ιού.

Τις προηγούμενες ώρες υπήρξε διάσκεψη στην LNB με σκοπό να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων της χώρας. Η διοργανώτρια αρχή της λίγκας αποφάσισε να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα και να ολοκληρωθούν όσο πιο ομαλά γίνεται.

Αυτό έχει να κάνει και με οικονομικούς, αλλά και με αθλητικούς λόγους, καθώς πέραν των χρημάτων που έχουν πέσει στο τραπέζι, η απόφαση να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα, έστω κι αν χρειαστεί μια μικρή παράταση, βρίσκει σύμφωνες τις ομάδες, αλλά και τους παίκτες.

Έτσι, στην LNB βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την FFBB αλλά και την Κυβέρνηση της χώρας για να παρθούν αποφάσεις για να ολοκληρωθούν όσο πιο ομαλά γίνεται τα πρωταθλήματα της χώρας.