Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (10/12, 17:00) στο πλαίσιο των αγώνων της Basket League για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

ΣΤ’ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ:

Ο γηπεδούχος Άρης δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα ενώ έχει ολοκληρώσει και τις αλλαγές στο ρόστερ του αφού πρόσφατα “έλυσε” τη συνεργασία του με τον Μοράντ. 

Ακόμα και ο Τσάβι Πασκουάλ πρόκειται να έχει στη διάθεσή του όλους του τους παίκτες αφού η προετοιμασία της ομάδας του έγινε με επιτυχία και χωρίς κάποιον τραυματισμό ή άλλο πρόβλημα. 

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ:

Οι δύο ομάδες έχουν από τις μεγαλύτερες ιστορίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και σήμερα θα παίξουν το 64ο παιχνίδι τους για το επαγγελματικό πρωτάθλημα του μπάσκετ στην Ελλάδα. Οι “πράσινοι” έχουν σαφέστατα την.. παράδοση με το μέρος τους αφού μετρούν 53 νίκες έναντι 10 του Άρη.

Ειδικότερα, στα 30 παιχνίδια που έγιναν στη Θεσσαλονίκη οι γηπεδούχοι μετρούν εννιά νίκες, όλες με μονοψήφιες διαφορές και οι φιλοξενούμενοι 21 μεγαλύτερη εκ των οποίων –σε έκταση- ήταν εκείνη της σεζόν 2006-07 όταν επικράτησαν με 96-60.

Τελευταία νίκη των “κίτρινων” σε αγώνα της κανονικής περιόδου ήταν το στις 24 Φεβρουαρίου 2008 ενώ από τότε η ομάδα του “τριφιλλιού” έχουν πετύχει 9 συνεχόμενες νίκες.