Οι παίκτες του Ηρακλή, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Βασίλης Καββαδάς δήλωσαν έτοιμοι για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον Άρη, ενώ για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα, ανέφεραν ότι είναι τιμή και χαρά να φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο.
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ανέφερε σε δηλώσεις του:

Για το ότι ο Ηρακλής επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από καιρό και τις δύο αναβολές του αγώνα με τον Άρη:

«Δεν είναι εύκολο για κανέναν να προπονείται και να μην αγωνίζεται. Επιτέλους ήρθε η μέρα να παίξουμε. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο Άρης προέρχεται από μία ήττα εκτός προγράμματος, οπότε θα έλεγα ότι θέλει να μπαλώσει αυτή την ήττα με νίκη εναντίον μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στη δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα:

«Ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που το έμαθα, είναι μεγάλη τιμή για όλους τους αθλητές να εκπροσωπούν τη χώρα τους και είναι πολύ χαρούμενος».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Καββαδάς ανέφερε:

«Έχει περάσει καιρός από το τελευταίο παιχνίδι, περίπου δυόμιση βδομάδες, για μας ήταν αρκετά επίπονο αυτό, γιατί μετά τον ΠΑΟΚ που ήταν δύσκολο παιχνίδι, περιμέναμε να έρθει το δεύτερο ντέρμπι και προετοιμαζόμασταν κάθε μέρα γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι αναβολές δεν μας έκαναν καλό και είχαμε σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία, ένας αθλητής ετοιμάζεται μια-δύο μέρες πριν το παιχνίδι και τελικά ανήμερα ή παραμονή του αγώνα να μαθαίνεις ότι δεν παίζεις. Σημασία έχει όμως ότι ορίστηκε το παιχνίδι και ότι αύριο θα παίξουμε. Δεν θέλουμε να αναβάλλονται παιχνίδια και θέλουμε να γνωρίζουμε τι γίνεται. Ανυπομονούμε όσο πιο γρήγορα να περάσει ο κορωνοϊός και ο κόσμος να ξαναέρθει στα γήπεδα».

Για την κλήση στην Εθνική ομάδα:

«Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου, να φοράς το εθνόσημο. Είναι χαρμόσυνο νέο, να ακούς ότι σε καλούν στην Εθνική ομάδα, όπως και άλλες χρονιές. Μου έχει κάνει πολύ καλό το ότι βρίσκομαι στον Ηρακλή από πέρσι, μου δίνει την ευκαιρία να βελτιώνομαι, να παίζω καλά, η ομάδα είναι δίπλα μου, μου δείχνει ότι με πιστεύει και με στηρίζει και από εκεί έρχεται η επιτυχία και η κλήση στην Εθνική. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».