Ο Ντελρόι Τζέιμς μ’ ένα μήνυμά του στα social media αναφέρθηκε στις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του και ζήτησε άμεσα τα χρήματά του. Τόνισε δε πως οι «κιτρινόμαυροι» τον δοκιμάζουν ως πατέρα και άνδρα.

Από την «Ένωση» επιβεβαιώνουν πως χρωστούν έναν μισθό στον Τζέιμς, ο οποίος θα καταβληθεί άμεσα.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο Instagram:

«Τις δύο σεζόν που πέρασα στην ομάδα ήμουν επαγγελματίας και έδειξα αγάπη, τιμή και σεβασμό στους ανθρώπους και τον οργανισμό της ΑΕΚ. Ολοι υπογράφουμε συμβόλαια για ένα λόγο και αν ένας παίκτης δεν τηρήσει τους όρους, θα τιμωρηθεί από την ομάδα και η ομάδα θα δείξει μηδενικό δισταγμό σε αυτό.

Κάθε παίκτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη του για το παιχνίδι και την αγάπη που έχει για την οικογένειά του, στην οποία θέλει να προσφέρει. Έχω έναν γιο και ο οργανισμός της ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ότι έχω έναν ΓΙΟ και τη βοήθεια και τη προσοχή που χρειάζεται, αλλά μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα μου ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα, ως πατέρα και ως πάροχο.

Οπως έγραψα στην αρχή απευθυνόμενος στην ΑΕΚ, ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ. Παρακαλώ προσπαθήστε το κι εσείς να είστε το ίδιο και πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους χρωστάτε. Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε ότι δεν θα το κάνατε στους δικούς σας. Ευχαριστώ».

Προηγούμενο άρθρο«Έσταξε» μέλι για τον Τσαλμπούρη ο προπονητής του (pic)
Επόμενο άρθροΜακάμπι: Βίντεο παρουσίασης του Έισι με πόστερ στον Γιάννη (vid)