Ο ΠΑΟΚ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τουρνουά της Γερμανίας, όμως ο Λάκι Τζόουνς δεν εφησυχάζει, λέγοντας πως ακόμα οι “ασπρόμαυροι” έχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουν.

«Είναι σίγουρα καλός ο ανταγωνισμός, η Μπάμπεργκ είναι μια ομάδα ευρωλίγκας ενώ η Μπαϊρόιτ είναι μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση και από ψυχολογικής απόψεως, από το πόσο θα ήταν έτοιμη η ομάδα. Σίγουρα δεν τελειώσαμε το τουρνουά όπως θα θέλαμε, αλλά πέρα από μερικές κακές συνεννοήσεις, κρατάμε τα θετικά από το τουρνουά».

Ερωτηθείς για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Δενόμαστε περισσότερο τώρα, ο κόουτς μας ζητάει να δίνουμε μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, σίγουρα έχουμε ένα θέμα με τα ριμπάουντ ενώ χάσαμε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες που βοηθάει σε αυτό το κομμάτι μέσα στο σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά δένουμε σαν ομάδα, βελτιωνόμαστε, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε καλύτερα αυτά που μας ζητάει ο κόουτς».

Για την αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου: «Ένα από τα πράγματα που μπορώ να πω ότι είμαστε εντάξει είναι η άμυνα, φυσικά και η προσθήκη του Μπράντον Τρις θα βοηθήσει στο μέλλον, παρόλα αυτά θεωρώ ότι χθες στο ματς κάναμε κάποια λάθη, είχαμε κακό τάιμινγκ και εγώ δεν μπόρεσα να βοηθήσω. Σίγουρα υπήρχε διαφορά στα μεγέθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Θα πάμε να δούμε σε βίντεο τώρα τα λάθη μας, ώστε να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε».

Τέλος ρωτήθηκε για τον Τρις όπου ανέφερε ότι: «Τον έβλεπα στην Αμερική που ήταν σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας, είναι ένας πολύ αθλητικός, πολύ δυνατός παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει πολλά πράματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είναι η πρώτη του εβδομάδα εδώ πέρα, δεν είχε χρόνο για να προσαρμοστεί, ωστόσο στις επόμενες 2,5 εβδομάδες θα μπορέσει να δέσει και άλλο με την ομάδα. Θεωρώ ότι το επιθετικό του ταλέντο και η δύναμη του, θα βοηθήσουνε πάρα πολύ την ομάδα».