Πολύ βαριά η τιμωρία του αθλητικού δικαστή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής, το συνολικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ φτάνει τις 5.700 ευρώ, ενώ τιμωρήθηκε και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

Ο λόγος, όταν οι διαιτητές διέταξαν να φύγουν συγκεκριμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ από διακεκριμένες θέσεις (courtside) κάτω από τη μία μπασκέτα, με τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ, να είναι πολύ αυστηρός στις συγκεκριμένες περιπτώσεις…

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ), α) χρηματικό πρόστιμο ύψους επτακοσίων (700,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων καθώς και β) ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 18-5-2024» αναφέρει η σχετική απόφαση.