Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος υπενθυμίζει σε όλους ότι το Περιστέρι από την Α2 έχει φτάσει όχι μόνο στα σαλόνια ξανά, αλλά και ψηλά στη βαθμολογία. 

Τη σημασία της πορείας του Περιστερίου, που όχι απλώς επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά το έκανε και σε ρόλο πρωταγωνιστή, επισήμανε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο 35χρονος φόργουορντ: 

«Πρώτα απ’ όλα, να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία! Κατά δεύτερον, να δώσω συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Γ.Σ.Π. για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Είναι μια τεράστια επιτυχία γι’ αυτά τα παιδιά καθώς πολλά από αυτά, δεν είχαν ξαναπαίξει σε τέτοιο τουρνουά και ίσως να μην έχουν την ευκαιρία να ξανά παίξουν. Πολλά μπράβο και εύχομαι να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών που έχουν χαράξει τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ… Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και θα κρίνει την θέση και τον αντίπαλο μας στα playoffs. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Σαφώς και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση καθώς και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να θυμίσω τι είχε συμβεί στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι…

Γι’ αυτό λοιπόν, απαιτείται προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εξ αρχής, να βοηθήσουμε και τον Κρις (σ.σ. Φλέμινγκς) που ήρθε τώρα στην ομάδα και στο τέλος της ημέρας, να πανηγυρίσουμε κάτι μοναδικό. Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάνε πού ήταν έναν χρόνο πριν. Όλοι μαζί καταφέραμε να πανηγυρίσουμε σπουδαίες επιτυχίες σε αυτό το διάστημα και θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια.

Ραντεβού στο γήπεδο! »