Στην απαιτούμενη σοβαρότητα που έπρεπε να δείξουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, το οποίο και έκαναν, αναφέρθηκε ο Γιώργος Βόβορας, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας για το παιχνίδι της Euroleague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Κοιτάω τους χρόνους συμμετοχής. Προερχόμασταν από μια απαιτητική εβδομάδα με κούραση. Διαχειριστήκαμε καλά το χρόνο. Είχαμε κενά διαστήματα γιατί ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό. Δείξαμε σοβαρότητα και σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά. Έχουμε μια μέρα ξεκούραση που είναι σημαντική. Εύχομαι καλές γιορτές και εξίσου δημιουργικό το νέο έτος σε όλο τον κόσμο.

Ο Περσίδης δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τέτοια παιχνίδια με χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Νίκου που χωρίας να έχει ρυθμό βοήθησε την ομάδα. Και βοήθησε και η ομάδα να βρει ρυθμό και αυτός.

Η Ευρωλίγκα είναι μια διοργάνωση με απαιτήσεις. Θα έχουμε μια μέρα ξεκούρασης και μετά θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που με την βοήθεια του κόσμου θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Ενώ, ο Ουέσλι Τζόνσον ανέφερε:

«Θέλαμε να αυξήσουμε το τέμπο, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κυνηγήσουμε τα ριμπάουντ. Παίξαμε καλά συνολικά. Η Ρεάλ είναι μία καλή ομάδα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο ματς»