Στο γεγονός της απουσίας του Ρικ Πίτινο από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά και στην αντάξια αντικατάστασή του από τον Γιώργο Βόβορα, στάθηκε λίγο μετά την ήττα της ομάδας του από τους «πρασίνους», ο προπονητής τους Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο προπονητής των Κρητικών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη και να του ευχηθώ ότι καλύτερο για την ευρωπαϊκή του πορεία. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να προσθέσω στο βιογραφικό μου μία ήττα από έναν Hall of Famer, αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά στον κόουτς Πιτίνο, αναφορικά με τους λόγους που βρίσκεται στην Αμερική. Επίσης, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στον κόουτς Βόβορα τον οποίο θεωρώ ως έναν από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του και δείχνει να κάνει εξαιρετική δουλειά. 

Εμείς πριν από το ματς είχαμε θέσει συγκεκριμένους στόχους, σεβόμενοι απόλυτα τον Παναθηναϊκό ως οργανισμό. Την ποιότητα και το επίπεδο που διαθέτει. Ταυτοχρόνως σεβόμαστε και την δική μας ομάδα και θέλαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί στο ματς για όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση μιας και σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Καταφέραμε, αναλογιζόμενοι πάντα τις συνθήκες του παιχνιδιού και τον αντίπαλο να τα πάμε καλά στους τρεις άξονες που θέλαμε. Τα ριμπάουντ, το αμυντικό τρανζίσιον και τα λάθη. Ο Παναθηναϊκός ήρε 51 πόντους από τον πάγκο του κάτι που δείχνει την ποιότητα και το βάθος που διαθέτει σαν ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους».