Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Basket League και τόνισε πως η απουσία του κόσμου θα στοιχίσει σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχάς κυριαρχεί σε όλους μας η χαρά της εκκίνησης. Σ’ ένα κλίμα παγκόσμιας ανασφάλειας το τζάμπολ της Πρωταθλήματος έρχεται να δώσει στον Έλληνα που αγαπάει το Μπάσκετ, ενδιαφέρον και προσμονή σε μια καθημερινότητα γεμάτη στερήσεις.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες της πόλης έχει πάντα το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και μια ξεχωριστή σημασία για όλους και έτσι θα το προσεγγίσουμε.

Είναι σημαντικό για την ομάδα να ξεκινήσουμε νικηφόρα απέναντι σε ένα ρόστερ υψηλής ποιότητας και εμπειρίας και σε μια ομάδα με υψηλούς επιθετικούς μέσους όρους που διαβάζει σωστά κ δε συγχωρεί λανθασμένες αμυντικές αντιδράσεις. Διαθέτει μια από τις πιο επιθετικογενείς περιφερειακές γραμμές της Λίγκας, ενώ στη front line έχει έμπειρους Έλληνες και ξένους που σκοράρουν από διαφορετικές αποστάσεις και ποικίλες καταστάσεις.

Η ατομική αμυντική μας συμπεριφορά, η θέληση, τα λάθη και η διάρκεια στη συναισθηματική μας σταθερότητα είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το παιχνίδι μας.

Ο κόσμος και η ενέργεια του γεμάτου Ιβανώφειου είναι οι μεγάλοι απόντες του ντέρμπι που θα άλλαζαν τις ισορροπίες. Θέλουμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε σ’ εκείνους που θα ήθελαν να ήταν δίπλα μας και δεν μπορούν»