Ο 29χρονος διεθνής σέντερ, Βασίλης Καββαδάς, έπειτα από δύο χρόνια στον Ηρακλή, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «κυανόλευκα», καθώς αρνήθηκε την πρόταση των Θεσσαλονικέων για ανανέωση της συνεργασίας τους…

Οι άνθρωποι του Ηρακλή, δεν είχαν κρύψει ποτέ ότι ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με τον Έλληνα παίκτη, ο οποίος ήταν μάλιστα και ο αρχηγός της ομάδας κατά την περσινή σεζόν και επιθυμούσαν την παραμονή του στο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση διετούς συνεργασίας στον έμπειρο σέντερ με συνολικές απολαβές ύψους 165.000 ευρώ.

Ο 29χρονος διεθνής, που τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον πιο σταθερό παίκτη του Γηραιού και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, θέλοντας να εξαργυρώσει την καλή του παρουσία, αρνήθηκε την πρόταση του Ηρακλή και αποφάσισε να ψάξει για κάτι καλύτερο στην αγορά.

Έτσι, ο ίδιος θα «ζυγίσει» τις επιλογές που έχει για να πάρει την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του, ενώ οι ιθύνοντες του Ηρακλή καλούνται να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις παικτών για να ενισχύσουν τη φροντ λάιν τους.