Ο Ενές Καντέρ με αφορμή την επίσκεψη του στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΑΕΚ, τονίζοντας ότι σημαίνει πολλά για εκείνον η ΑΕΚ και ό,τι αυτή εκπροσωπεί.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από εχθές (17/10) ο Ενές Καντέρ, με σκοπό να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας, ο 30χρονος σέντερ έκανε μία στάση από το κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, όπου πραγματοποιήθηκε μία εκδήλωση για τους Τούρκους πρόσφυγες.

Με αφορμή την επίσκεψη του αυτή, η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο βίντεο του Τούρκου, όπου μιλαέι με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και τη φιλοξενία του: «Η ΑΕΚ σημαίνει πολλά για μένα, εξαιτίας των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, για να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Όμως αισθάνομαι πως το να χρησιμοποιείς το μπασκετ για να ενώσεις δύο χώρες είναι πολύ όμορφο, γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, παίζοντας με αθώα μικρά παιδια, μιλώντας για το μπασκετ, για τη ζωή τους, για τον σεβασμό προς τους γονείς τους και για τη σημασία της εκπαίδευσης. Είναι το πρώτο μου camp στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στηρίζετε γιατί είστε οι καλύτεροι».