Ο Φακούντο Καμπάτσο αποχώρησε απ’ τους Ντάλας Μάβερικς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Αρμάνι Μιλάνο να δείχνει το ενδιαφέρον της, για τη διεκδίκηση του αργεντίνου σταρ.

Πολύ κοντά στη σύναψη τριετούς συνεργασίας με τον Φακούντο Καμπάτσο φαίνεται πως βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Basket News.

Η επιστροφή του Αργεντινού γκαρντ στην Ευρώπη μοιάζει με μονόδρομο μετά και την αποδέσμευσή του από τους Ντάλας Μάβερικς, αφού ο ρόλος που είχε τα τελευταία χρόνια στο NBA ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του Καμπάτσο στη γηραιά ήπειρο και ως εκ τούτου μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά έχει ο παίκτης στα χέρια του, ωστόσο, το ρόστερ της βασίλισσας αυτή τη στιγμή μοιάζει αρκετά πλήρες.

Από τη άλλη πλευρά, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα βρίσκεται στα σχοινιά μετά από 7 συνεχόμενες ήττες που μετράει στην EuroLeague, αλλά και μετά τους τραυματισμούς των Κέβιν Πάνγκος και Σαβόν Σιλντς, που θα τους κρατήσουν εκτός δράσης για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.