Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος δεν έχει βρει ακόμα γήπεδο να το στεγάσει κι αυτός μας έκανε ρεζίλι και στην Ευρώπη.

Το κορυφαίο γαλλικό αθλητικό Μέσο, η «Equipe», αφιερώνει σήμερα χώρο στην ιστοσελίδα του για το εν λόγω γεγονός. Στο κείμενο, λοιπόν, υπάρχει ο τίτλος «Δεν υπάρχει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας» και γίνεται λόγος στις έντονες και συνεχόμενες προσπάθειες της ΕΠΟ για να βρει έδρα.

Equipe: «Δεν υπάρχει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου»
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) αναζητά έντονα ένα γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για επεισόδια μεταξύ των οπαδών», είναι η πρώτη πρόταση στο εν λόγω άρθρο.
«Θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου; Δύο εβδομάδες πριν από τη διοργάνωσή του, δεν έχει βρεθεί ακόμη γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Φοβούμενη επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο συλλόγων, η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) έχει προσεγγίσει αρκετές χώρες όπως η Κύπρος, η Μεγάλη Βρετανία ακόμη και η Πολωνία, χωρίς να έχει καταλήξει μέχρι στιγμής σε συμφωνία. Η πολωνική πόλη Σοσνόβιετς είναι μεταξύ των υποψηφίων. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί ως τις 12 Μαΐου», καταλήγει το κείμενο.