Ο Κώστας Κεραμιδάς σχολίασε τη πρόκριση επί του Πρωτέα Βούλας, τονίζοντας πως έμεινε ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα, και από την εμφάνιση.

Ο Δικέφαλος με τη νίκη επί του Πρωτέα πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι οι παίκτριες του έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ομάδα της Βούλας, με πολύ καλή άμυνα και επίθεση όπου η ομάδα έχτισε τη διαφορά και κλείδωσε στη συνέχεια τη νίκη.

Αναλυτικά ο Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε υπολογίσει πολύ. Ο Πρωτέας Βούλας είναι η καλύτερη ομάδα στην Α2, και μία ομάδα η οποία με προσθήκες ξένων παικτριών θα ήταν ξεκάθαρα μία ομάδα επιπέδου Α1. Στο πρώτο ημίχρονο πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, τρέξαμε το γήπεδο στην επίθεση και πήραμε μία καλή διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσωπικά μοίρασα τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες μου, η διαφορά έπεσε, αλλά εμείς πετύχαμε τον σκοπό μας. Τώρα ετοιμαζόμαστε για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά και για την έναρξη του πρωταθλήματος».