Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Final Four αναφέρθηκε στη διοργάνωση και την Εθνική ομάδα.

«Υπήρξαν αρκετές στιγμές που μου άρεσαν. Μου άρεσε που μπήκαν μαζί οι παίκτριες των δύο ομάδων, που ο κόσμος πανηγύρισε σε κόσμιο επίπεδο, που η μία ομάδα αγκάλιασε την άλλη στο τέλος. Είναι κι ένα βήμα για το μέλλον, είναι κάτι που το πιστεύουμε. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στο Final Four και ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Χανίων για τη βοήθεια και τη φιλοξενία. Παίρνουμε μαθήματα, ό,τι δεν έχουμε κάνει σωστά φέτος, να το κάνουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον».

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Λιόλιος αναφέρθηκε και στην Εθνική Γυναικών: «Παλεύουμε για μια διάκριση και με την Εθνική Ομάδα. Η δική μας δουλειά είναι να δώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στο προπονητικό επιτελείο και στις αθλήτριες, ώστε να νιώσουν την ομοσπονδία σπίτι τους. Η Εθνική Ομάδα μας κάνει περήφανους ως Έλληνες και μας ενώνει όλους».