Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπογράμμισε πως τα ψηλά σχήματα του Παναθηναϊκού δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο Περιστέρι, μετά την ήττα της ομάδας του στον προημιτελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας head coach:

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν καλύτερος και του εύχομαι καλή συνέχεια. Όσον αφορά εμάς, νομίζω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, νομίζω πως φταίει λίγο και το γεγονός ότι το ροτέισόν μας έγινε πολύ μικρό γιατί είχαμε… 2,5 τραυματισμούς. Ο Πέτεγουεϊ ήταν να μην παίξει, ο Σκορδίλης ήταν εκτός δωδεκάδας λόγω τραυματισμού, ενώ ο Σαλούστρος τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να παίξει.

Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος επήλθε κούραση, γι’ αυτό ενώ στο πρώτο μέρος σουτάραμε καλά, στο δεύτερο δεν τα καταφέραμε. Κάναμε αρκετά λάθη και τα ψηλά σχήματα του Παναθηναϊκού μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Νομίζω όμως πως ήμασταν καλύτεροι από αυτό που λέει το τελικό σκορ. Στη συνέχεια έχουμε τα πλέι οφ, όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Μέσα από τις προπονήσεις θέλουμε να βελτιωθούμε».