Το Περιστέρι θα ριχτεί στην «μάχη» του πρώτου Final 8 για το Κύπελλο Ελλάδας και στην πορεία αυτή θα κληθεί να περάσει πρώτα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης φανερώνει τις σκέψεις του για τη διοργάνωση, αλλά και το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι για να πετύχει τον στόχο του, μιλώντας στην ΕΟΚ…

– Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το πρώτο Final 8 στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας;

«Είναι ένας πολύ καλός θεσμός, όπου κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση μας και την συγκέντρωση μας».

– Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο προημιτελικός αγώνας της ομάδας σου;

«Σίγουρα είναι το πρώτο παιχνίδι, και οι δυο ομάδες θα είναι ξεκούραστες, στόχος είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να υπάρχει πειθαρχία και συγκέντρωση. Είμαστε πεινασμένοι γι’ αυτήν την διοργάνωση και αυτός που το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει».

– Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα σου μέσω της παρουσία της στο Final 8;

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα με ιστορία, με νεαρούς παίκτες που διψάμε για επιτυχία! Ο κόουτς Σπανούλης έχει την φιλοσοφία του νικητή και αυτό προσπαθεί να μας περάσει και εμάς καθημερινά. Θέλουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να φτάσουμε στον τελικό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας».