Περίεργο «σκηνικό» εκτυλίχθηκε λίγο πριν το τέλος του ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να καλεί τον Ντουέιν Μπέικον να μπει στο ματς και εκείνος να αρνείται.

Ο Παναθηναϊκός μετά το ξέσπασμα του Ολυμπιακού στις αρχές της τρίτης περιόδου του ημιτελικού, γνώρισε την ήττα και επιστρέφει στην Αθήνα πριν την ολοκλήρωση του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρόλα αυτά, μία στιγμή του ματς λίγο πριν τη λήξη του, ανάμεσα σε Ντέγιαν Ράντονιτς και Ντουέιν Μπέικον, ήταν αρκετή για να φέρει το…πάγωμα στις τάξεις του «τριφυλλιού».

Τρία λεπτά πριν το τέλος και ενώ τα πάντα είχαν κριθεί όσον αφορά τον τελικό νικητή με το σκορ στο 76-63, ο Ράντονιτς είπε του Μπέικον να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εκείνος αρνήθηκε να ανταποκριθεί στην υπόδειξη του προπονητή του παραμένοντας στην θέση του.

Πρόκειται για ένα γεγονός που δείχνει την άσχημη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις των «πρασίνων» με τον Μαυροβούνιο προπονητή να μην έχει επιρροή στους παίκτες του.