Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε πως άπαντες νιώθουν τυχεροί που επέστρεψαν στη δράση, έπειτα από 7 μήνες απραξίας και στάθηκε στη σοβαρότητα και τη διάθεση που έδειξε ο Ολυμπιακός στην Καβάλα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε με το πέρας του αγώνα: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από 7 μήνες. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που μπορούμε και επιστρέφουμε ξανά στους επίσημους αγώνες. Η χαρά μας είναι μεγαλύτερη γιατί συνοδεύτηκε με τη νίκη. Η ομάδα μας έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση και ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου, έδειξαν σοβαρότητα, διάθεση και ήταν συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του ματς. Τώρα θα ξεκουραστούμε μια ημέρα και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε τη δουλεία ενόψει της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Εβίνα Σταμάτη ανέφερε: «Ήταν ένα ματς στο οποίο πήραμε αυτό που θέλαμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερου επιπέδου. Παρ’ όλα αυτά μπήκαμε και παίξαμε από την αρχή με σοβαρότητα. Το τελικό σκορ δείχνει τον πλουραλισμό στην επίθεση. Όλα τα κορίτσια έβγαλαν ενέργεια, έδειξαν το ταλέντο τους και παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα με δεδομένο ότι ήμασταν πάρα πολύ καιρό εκτός επίσημων αγώνων. Είμαστε πολύ ικανοποιημένες γιατί όλα τα κορίτσια πήγαν πολύ καλά, δείξαμε χαρακτήρα και είναι σημαντικό γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα».

Πάνθηρες Καβάλας – Ολυμπιακός 37-121: Ακόμα μία ιστορική νίκη για τις “ερυθρόλευκες”