Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή είχε και απώλειες, καθώς ο Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ αποκόμισε τραυματισμό και θα χάσει τον ημιτελικό με τον Προμηθέα.

Με σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Προμηθέα (12/2, 20:00), καθώς ο Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του Δικεφάλου, ενώ και η συμμετοχή του Γιώργου Καμπερίδη είναι αμφίβολη μέχρι στιγμής.

Ο 24χρονος γκαρντ κατά τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο, με τον τραυματισμό του να δείχνει αρκετά σοβαρός. Ο παίκτης του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε εξετάσεις με τη διάγνωση να δείχνει κάκωση 1ου προς 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κάκωση στον πρόσθιο χιαστό.

Σύμφωνα και με την υπόδειξη του γιατρού του ΠΑΟΚ, χειρούργου ορθοπεδικού Ιωσήφ Γαβριηλίδη, θα ακολουθήσει νέος απεικονιστικός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος, ο τρόπος αντιμετώπισης και ο χρόνος απουσίας του παίκτη.

Από την άλλη, καλύτερα είναι τα νέα για τον Γιώργο Καμπερίδη, που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα είναι αμφίβολη.