Με ανακοίνωσή του ο Προμηθέας καλεσε σε τηλεσυνάντηση τους εκπροσώπους της ΕΟΚ,  και του Παναθηναϊκού, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για το γήπεδο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Βέβαια οι Πατρινοί είπαν πως θα βγάλουν ανακοίνωση και για την επίθεση των πρασίνων, προς τον Βαγγέλιο Λιόλιο.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει:

Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμάς είναι γιορτή γι αυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα…

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γι αυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού.

Προηγούμενο άρθροΧειρουργήθηκε ο Μπα
Επόμενο άρθροΜεταφέρθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης για τις 19/05