Ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 21 Μάϊου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα γίνει υπό παρουσία 50 χιλιάδων φιλάθλων σύμφωναμε την ΕΠΟ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε απόλυτα με την επίσημη θέση της ΕΠΟ που εκφράστηκε σήμερα, αναφέροντας πως μετά από τρία χρόνια με αγώνες “κεκλεισμένων” και πολλούς περιορισμούς τελικών, θέλει να διεξαχθεί μία ποδοσφαιρική γιορτή στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρουσία 50.000 φιλάθλων. Αυτό βέβαια, πάντα με σεβασμό στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και στον υφιστάμενο νόμο για την αντιμετώπιση της βίας.

Όπως χαρακτηριστικά επισημάνουν από την Ομοσπονδία, θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες επαφές με το ΟΑΚΑ, την Αστυνομία αλλά και τους δύο φιναλίστ, προκειμένου να καθοριστούν όλα τα επιμέρους ζητήματα.

Ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί βέβαια, αφορά στην τροποποίηση που υπήρξε από πλευράς υφυπουργείου Αθλητισμού για τη διάθεση μεμονωμένα εισιτηρίων στις θύρες των οργανωμένων οπαδών και για το κύπελλο, κάτι που τυπικά σημαίνει ότι περιλαμβάνεται και ο τελικός του κυπέλλου.

Από την πλευρά της ΕΠΟ πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και θα είναι κανονικά διαθέσιμα και τα πέταλα του ΟΑΚΑ για τον τελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.