Μεταγραφικές εξελίξεις προανήγγειλε ο Γιάννης Λίβανος, για τον Ιωνικό, που τόνισε πως το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο, αναφορικά με την «μάχη» της παραμονής.

Ο προπονητής του Ιωνικού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Το παιχνίδι δεν αξίζει κριτικής εκτός παό τα πρώτα 5 λεπτά που ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο τέλος δείξαμε αντίδραση και μειώσαμε το σκορ όμως δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε κάποια σχέση σαν ομάδες. Συνεχίζουμε την πορεία μας.

Η συνέχεια είναι πολύ δύκολη για όλες τις ομάδες από την 9η θέση και κάτω. Σίγουρα θα υπάρχει ένα πολύ σκληρό ντέρμπι ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες για το ποιος θα μείνει στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο όλες οι ομάδες ενισχύονται και εμείς θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Δεν χρειάζεται να πω εγώ ότι ήταν δίκαιη. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για 5 λεπτά στην αρχή και στο τέλος με τις αλλαγές. Ήμασταν πολύ άστοχοι και ο Παναθηναϊκός πολύ καλός στη δεύτερη και τρίτη περίοδο. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Έκανε καλή εμφάνιση και πήρε φόρα με τη Ζαλγκίρις και μας πήρε κι εμάς η μπάλα».