Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε για την ένταξη του σε μια ομάδα με την κληρονομιά που κουβαλάει ο Παναθηναϊκός AKTOR, για τον Εργκίν Αταμάν, αλλά και για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι και με τη βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, αφού οι πράσινοι ανακοίνωσαν το deal τους με τον Αμερικανό γκαρντ για τα τρία επόμενα χρόνια το απόγευμα της Τρίτης (25/6). Ο 33χρονος περιφερειακός μίλησε μάλιστα και στο site του τριφυλλιού, τονίζοντας πόσο ενθουσιασμένος είναι για την ένταξη του σε ένα κλαμπ με σπουδαία κληρονομιά, αλλά και για το γεγονός πως θα συνεργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν.

Σε πρώτη φάση ανέφερε: “Είμαι ενθουσιασμένος! Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ιστορία εδώ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι ένα κομμάτι της αυτή τη στιγμή και συνεχίζω την κληρονομιά”.

Για την επικείμενη συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν: “Έχω ενθουσιαστεί! Είναι κυρίως αυτό που με κάνει να είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι μπορώ να αναπτύξω ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μου. Είχε να διαχειριστεί πολλούς εξαιρετικούς παίκτες και θα προσπαθήσω να προστεθώ σε αυτή τη λίστα!”.

Για το στιλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: “Σαφέστατα μου ταιριάζει! Μου προσέλκυε το ενδιαφέρον ο τρόπος που αγωνιζόταν η ομάδα αυτή τη σεζόν και νιώθω ότι θα μπορούσα να ταιριάξω απόλυτα σε αυτό”.

Για τους φιλάθλους των πρασίνων και το μήνυμα που τους στέλνει: “Είμαι σίγουρος ότι έχουν δει πολλοί το βίντεο που έβγαινα (στο παρκέ). Βλέπεις την ατμόσφαιρα και είναι συγκλονιστική!

Είχα κάποιες συζητήσεις πίσω στο σπίτι που με ρωτούσαν “Πως μένεις τόσο ήρεμος με όλα αυτά να συμβαίνουν γύρω σου;”. Έλεγα πως δεν ήμουν ήρεμος, απλώς προσπαθούσα να κρατήσω τη συγκέντρωσή μου. Δεν νομίζω ότι μπορούσα να ακούσω πολλά, μέσα από τα ακουστικά μου, εκείνη τη μέρα. Σας ευχαριστώ όλους που με καλωσορίζετε! Αισθάνομαι την αγάπη από τα social media και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!”.