Ο Άλεν Άιβερσον έδωσε τη συμβουλή του στον Μπεν Σίμονς, ο οποίος έχει οδηγηθεί σε… αδιέξοδο.

H κατάσταση με τον Μπεν Σίμονς στη Φιλαδέλφεια δεν έχει φτιάξει, με τον Αυστραλό να έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τους Σίξερς το προηγούμενο διάστημα, ενώ απέχει από προπονήσεις και ματς. Πριν λίγες μέρες μάλιστα ο σταρ τους εμφανίστηκε στη Φιλαδέλφεια χωρίς να τους ειδοποιήσει.

Πάντως οι τελευταίες εξελίξεις ίσως αφήνουν ένα παραθυράκι αισιοδοξίας, καθώς ο Μπεν Σίμονς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Ντάριλ Μόρεϊ, όπως επίσης και με τον GM, Έλτον Μπραντ. Μετά από το meeting, φαίνεται να είναι σε θέση να ενσωματωθεί -τελικά- στην ομάδα, κάτι που δεν θα γίνει άμεσα καθώς θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα για το τεστ Covid-19 (αν και ο ίδιος είναι πλήρως εμβολιασμένος), να κάνει τις πρώτες προπονήσεις και στη συνέχεια να ενισχύσει την ομάδα.

Στο… σίριαλ που υπάρχει με τον Αυστραλό πήρε θέση και ο θρύλος της ομάδας και ο άνθρωπος που τους οδήγησε για τελευταία φορά στους τελικούς, ο Άλεν Άιβερσον. Ο Answer έδωσε τη συμβουλή του στον Μπεν, γράφοντας: «Ακολούθα το σχέδιο του Θεού και εκτέλεσε το».