Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς έχουν αρχίσει κι ανησυχούν για τα μεγάλα τους αστέρια Τζέιμς Χάρντεν και Τζόελ Εμπίντ.

Παράλληλα, στο ίδιο παιχνίδι, ο Τζοέλ Εμπίντ αποχώρησε μετά από μόλις 16 λεπτά, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα. Η εξέλιξη αυτή σκόρπισε ανησυχία στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, που σίγουρα δεν θα ήθελε να χάσει τον υποψήφιο MVP σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Παρόλα αυτά, όπως προκύπτει από αμερικάνικα δημοσιεύματα, η έξοδος του Εμπίντ από το παιχνίδι έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς ακολουθούν 3 κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια και ο Ντοκ Ρίβερς ήθελε να τον προφυλάξει. O Eμπίντ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο επόμενο ματς των Σίξερς.
Όσον αφορά τον Χάρντεν, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς ο προπονητής της ομάδας δήλωσε: «Δεν θέλουμε να παίξει αν έχει ενοχλήσεις. Αν πονάει αρκετά, δεν θα τον βάλω ούτε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε σε αυτό το σημείο. Αν ήταν νωρίτερα μέσα στη χρονιά, θα λέγαμε πως όλοι παίζουν. Έχουμε όμως πάει στα πλέι οφ δύο συνεχόμενες χρονιές με τραυματισμούς. Και όλοι μάθαμε, όλοι ξέρουμε ότι δεν κερδίζεις στα πλέι οφ αν οι βασικοί σου παίκτες δεν είναι υγιείς. Οπότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε υγιείς».