Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε μετά την ήττα των Μπάκς από τους Μπούλς, λέγοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε την νίκη καθώς δεν σεβάστηκαν το παιχνίδι.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από τους Σικάγο Μπουλς, από τους οποίους ηττήθηκαν με 120-113 στην παράταση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια με 26 πόντους και 14 ριμπάουντ, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για τα “ελάφια”. Ο Greek Freak μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου δήλωσε πως η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη, τονίζοντας πως δεν έβαλαν ποτέ τους εαυτούς τους σε θέση να κερδίσουν.

Αρχικά μίλησε για την επίθεση των Μπουλς που έστειλε το ματς στην παράταση: “Η απόφαση ήταν να τους αφήσουμε να παίξουν. Ήταν ικανός να εκτελέσει την τελευταία φάση πολύ καλά. Ο Καρούσο βρήκε θέση και μπόρεσε να εκτελέσει για τρεις. Οι προπονητές έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες για το τι να κάνεις σε αυτές τις καταστάσεις. Έχω δει περιπτώσεις σαν κι αυτές να σου κοστίζουν πρωταθλήματα, έχω δει περιπτώσεις να σου κοστίζουν παιχνίδια. Έχω δει πολλές περιπτώσεις να κερδίζεις το παιχνίδι. Οπότε δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι καλύτερο να κάνεις”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Στο τέλος της ημέρας αν κοιτάξεις ολόκληρο το παιχνίδι δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές που παίξαμε σκληρά και ήμασταν ικανοί να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν έπρεπε να είμαστε σε αυτή την κατάσταση.

Πιστεύω ότι δεν παίξαμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάποιες φορές το μπάσκετ φροντίζει για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι το Σικάγο έπαιξε πιο σκληρά από μας, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από εμάς, εκτέλεσε καλύτερα από εμάς, αμύνθηκαν καλύτερα από εμάς, οπότε ξεκάθαρα άξιζαν το παιχνίδι περισσότερο από εμάς.

Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουμε πολύ σκληρά και βάζουμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε. Και υπάρχουν φορές που τα κάνεις όλα αυτά και δεν κερδίζεις το παιχνίδι. Σήμερα δε νομίζω πως βάλαμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε. Κάποιες φορές όταν παίζεις με το παιχνίδι χάνεις”.