Ο Greek Freak σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση επί των Ουόριορς στάθηκε στο κίνητρο που έχουν όλοι να κερδίσουν τους πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σούπερ σταρ:

«Είμαστε μεγάλος στόχος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τους πρωταθλητές, όλοι έχουν ενθουσιασμό όταν μας αντιμετωπίζουν. Το θέμα είναι να εστιάζουμε στους εαυτούς μας και να γινόμαστε όλο καλύτεροι. Είμαι ικανοποιημένος. Αμυντικά δείξαμε πολύ καλή συμπεριφορά και το κάναμε όλοι μαζί. Επιθετικά δεν ανησυχώ, στα προηγούμενα δύο ματς δεν ήμασταν το ίδιο αποτελεσματικοί αμυντικά. Κάναμε όμως μια πολύ καλή προπόνηση και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Μπορεί κανείς να μη θυμάται αυτό το παιχνίδι σε δύο μήνες, αλλά ξέρουμε πως καταφέραμε να περιορίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε καλές συνήθειες, για να είμαστε καλοί τον Μάιο ή τον Ιούνιο».

Για την αντιμετώπιση του Στεφ Κάρι: «Πιστεύω πως κάναμε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Κάρι. Κυρίως ο Μάθιους, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ τα τελευταία δέκα χρόνια και πρέπει να είσαι πολύ ενεργητικός για να τον αντιμετωπίσεις. Δεν φτάνει ένας για να τον περιορίσει. Η άμυνα έχει να κάνει με το πόση ενέργεια βγάζεις. Εμένα μου αρέσει να παίζω άμυνα και τα παιχνίδια που δεν είμαι καλός στην άμυνα, με ενοχλούν πιο πολύ από αυτά που είμαι άστοχος στην επίθεση».

Για την επιστροφή του Μάικ Μπουντενχόλζερ στον πάγκο μετά την περίοδο καραντίνας: «Ένα μικρό μπρέικ από τον κόουτς Μπαντ δεν ήταν κακό. Το απόλαυσα. Ξέρω πως θα νευριάσει (γέλια)».