Οι Σικάγο Μπουλς μπήκαν σε διαδικασία αναδόμησης το 1998, μετά και το έκτο πρωτάθλημα σε οκτώ χρόνια, με τον Τζέρι Κράουζ να προσπαθεί να αποκτήσει μαζί τους Γκραντ Χιλ, Τιμ Ντάνκαν και Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Τζαμάλ Κρόφροντ. Ο βετεράνος γκαρντ, που φόρεσε τη φανέλα των Μπουλς μίλησε για την προσπάθεια του GM των «ταύρων», Τζέρι Κράουζ, να ντύσει στα κόκκινα τους Γκραντ Χιλ, Τιμ Ντάνκαν και Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο ο Κρόφορντ θυμήθηκε πως «την πρώτη και την δεύτερη σεζόν μου ήμασταν η πιο νέα ομάδα στη λίγκα. Και ο κόσμος το ήξερε και έλεγε “ΟΚ, κάνουμε rebuilding”. Αλλά στη ρούκι σεζόν μου ο Τζέρι σκεφτόταν να πάρει τον Γκραντ Χιλ, τον Τιμ Ντάνκαν και τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι. Προφανώς ο Τζόρνταν είχε αποσυρθεί. Είχαμε όλο το χώρο για τους τρεις ρούκις. Και ήταν σαν να έλεγε, πήγαινε πίσω και δες. Εγγυώμαι τον Γκραντ, τον Τιμ και τον Τ-Μακ, που είναι όλοι ελεύθεροι. Και ο Τζέρι πραγματικά πίστευε ότι θα τους παίρναμε και τους τρεις. Ακόμα και δύο εξ αυτών να παίρναμε… boom».