Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μετά από τον αποκλεισμό των Κλίπερς, σε μια σειρά μάλιστα που βρισκόταν στο 3-1, άρχισαν οι μεγάλες αποκαλύψεις για πόσα έχουν γίνει όλο αυτόν τον καιρό, με έναν τσακωμό των Τζορτζ και Χάρελ να έρχεται στην επιφάνεια.

Οι Κλίπερς, παρόλο που ήταν φαβορί για τον τίτλο, δεν τα κατάφεραν και ο αποκλεισμός τους έχει ανοίξει συζητήσεις. Φάνηκε ότι η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς δεν κατάφερε να βρει χημεία και πλέον αρχίζουν και βγαίνουν και τα θέματα που υπήρχαν. Μέσα στην σεζόν υπήρξαν αρκετές δηλώσεις που δημιούργησαν υποψίες, στις οποίες παίκτες έκαναν δηλώσεις για συμπαίκτες τους.

Πλέον ήρθε στην δημοσιότητα ένα περιστατικό μεταξύ Χάρελ και Τζορτζ, οι οποίοι… αρπάχτηκαν σε έναν αγώνα κόντρα στους Νάγκετς.

Ο Τζορτζ έκανε δύο εύκολα λάθη, σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το δεύτερο ήταν μια πάσα μισού γηπέδου για τον Χάρελ, που ήταν κοντά στο καλάθι, αλλά έπεσε πάνω του η άμυνα. Η μπάλα κλάπηκε και οι Κλίπερς πήραν time out. Ο Χάρελ ζήτησε τον λόγο από τον συμπαίκτη του για μια πάσα με τόσο ρίσκο, αλλά ο Τζορτζ δεν ανέλαβε την ευθύνη και κάπως έτσι τα αίματα άναψαν.

Ο Χάρελ απάντησε κάτι του στιλ ότι εσύ είσαι πάντα σωστός, ποτέ λάθος και κάπου εκεί η κουβέντα πήρε άλλο δρόμο. Ο Τζορτζ θέλησε να το αφήσει στην άκρη, αλλά όχι ο συμπαίκτης του. Οι συμπαίκτες τους μπήκαν στην μέση και άρχισαν να χειροκροτούν, ώστε να σταματήσουν. Τελικά, όλα τελειώσαν με την παρέμβαση του προπονητή τους».