Ο Πιέρια Χένρι βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά οι καλές εμφανίσεις του στο Summer League με τους Celtics τον κάνουν να πιστεύει στο όνειρο του NBA.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πραγματική ευλογία να μαθαίνω από τους παίκτες των Celtics και να είμαι γύρω από τέτοιους ανθρώπους με απίθανη εμπειρία. Αυτό που σκεφτόμουν είναι πόσο πολλά μπορώ να μάθω και πόσο να βελτιωθώ».

Για το πώς βλέπει η οικογένειά του την πορεία του, αλλά και το όνειρο του ΝΒΑ: «Η οικογένειά μου με στηρίζει. Θέλουν να μείνω στο σπίτι και δεν τους ενδιαφέρει αν στο εξωτερικό θα πάρω περισσότερα χρήματα ή σε ποια χώρα θα αγωνίζομαι. Δεν τους κατηγορώ. Θέλω κι εγώ να είμαι στο σπίτι. Αυτό μου δίνει κίνητρο και συνέχεια νιώθω αυτήν την ενόχληση στα αυτιά μου, που λέει ότι δεν πρέπει να συμβιβαστώ. Να μην βολευτώ όντας μακριά και ότι δικαιούμαι να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Ότι έχω το ταλέντο και τις ικανότητες, αλλά και την προσήλωση στη δουλειά και τον επαγγελματισμό για να είμαι στο ΝΒΑ. Απλά προσπαθώ να κάνω τα σωστά βήματα για να το πραγματοποιήσω».

Tέλος είπε: «Κυνηγάω το όνειρό μου. Για να μπορέσω να αποδείξω ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τους σπουδαίους και να δείξω ότι μπορώ να γίνω ο καλύτερος πόιντ γκαρντ που μπορώ».