Ένα εστιατόριο φτερούγων κοτόπουλου πρόσφερε δωρεάν φαγητό εφ’ όρου ζωής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την διαφήμιση που του έκανε.

Ως σύγχρονος Μίδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak, ο οποίος ήταν ο MVP των φετινών τελικών του NBA επισκέφθηκε ένα εστιατόριο του Μιλγουόκι, το οποίο φημίζεται για τις φτερούγες του. Κατά την διάρκεια ενός Instagram Live που έκανε παρήγγειλε 50 κομμάτια, όσοι ήταν και οι πόντοι που πέτυχε στον έκτο και τελευταίο τελικό του NBA.

Η κίνηση αυτή είχε σαν συνέπεια να εκτοξευτούν οι μετοχές του καταστήματος, καθώς μέσω του ιδίου κέρδισε 36,3 εκατομμύρια προβολές σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα μέσα σε λίγα λεπτά η αξία του brand κέρδισε επιπλέον 294,8 εκατομμύρια δολάρια.

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς αστειευόμενος για το γεγονός, ότι είχε διαφημίσει δωρεάν το συγκεκριμένο εστιατόριο έγραψε στο Twitter τα εξής: «Μπορώ να έχω δηλαδή δωρεάν κοτόπουλο για πάντα;». Η απάντηση που έδωσε από την πλευρά του ο Έλληνας συνιδιοκτήτης Γιώργος Δημητρόπουλος το έκανε ακόμα καλύτερο, καθώς του πρόσφερε δωρεάν φαγητό στο κατάστημα εφ’ όρου ζωής.